Arcus – Luleå

Arcusvägen 110, 975 94 Luleå

Vi erbjuder

Elbilsladdning
Expressutcheckning
Frukostpåse
Gratis surfzon
Husdjursvänligt

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning. Vid utfart öppnas bommen automatiskt.

 

Bussförbindelser
Linje 8 stannar 150 meter från campingen. Tidtabell finns på här.

 

Butik
Servicebutiken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Den fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Elbilsladdning
På Arcus finns det 4 laddstationer för elbilar med 11 kW och typ 2-uttag. Vi har ingen möjlighet att ta betalt i receptionen och det går inte heller att förboka en laddplats. Laddning och betalning sker via InCharge-appen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/servicekort. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner (dusch är gratis).

 

Tömningsstation
Latrin för lös tank finns i samtliga servicehus. För fast tank finns det endast möjlighet att tömma gråvatten på området.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området vid Kolarens café, restaurang Kajen, barnklubben, receptionen, stugbyn samt servicehus 1, 3, och 4. Vänligen observera att det kan vara långsammare under högsäsong.

 

Öppettider
First Camp Arcus – Luleå har öppet året om. Övriga enheter som restaurang och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Öppettider

2 januari23 maj
måndagfredag08:0017:00
lördagsöndagObemannat