Vill du också bo smartare?

  • Ring
Önskar ni avresestädning?
Önskar ni lakan och handduks-set till samtliga?

SovalternativLaddar

Grupper och föreningar

Träningsläger, teambuilding eller klassresa? Bo prisvärt och bekvämt i våra stugor.

På jakt efter boende för en större grupp? Smart Stay erbjuder flexibla och prisvärda lösningar för grupper, föreningar och idrottslag över hela landet. Välj bland över 50 natursköna och citynära destinationer från Boden i norr till Malmö i söder med nära 2000 fräscha stugor med egen parkering direkt utanför dörren och utmärkta kommunikationer.

Schyssta priser – inte bara för företag

Att vi är specialister på företagsavtal är ingen hemlighet. Men självklart löser vi schyssta priser även för föreningar, idrottslag, skolklasser och andra större grupper – oavsett om ni bara vill stanna en natt, en hel vecka eller ännu längre. Maila din förfrågan till info@smartstay.se så hör vi av oss med en skräddarsydd offert.

Destination efter behov

Ingen destination är den andra lik. Eftersom vi finns på över 50 natursköna platser över hela Sverige är det inte heller särskilt konstigt. Hos oss finns utan tvekan en destination som passar just er förening, klubb eller lag. Oavsett om ni vill cykla mountainbike, utforska naturen och vandra, fiska, håller på med hundsport eller behöver ytor för träning. Behöver ni hjälp med att hitta den perfekta destinationen för just er grupp så säg bara till. Vi hjälper er gärna.

Smarta rum för enklare möten

Behöver ni rum att mötas i under er vistelse? Vi har flera destinationer där det är enkelt att mötas i såväl stora som små grupper. Bland annat på Ansia, Ånnaboda, Moraparken och Hökensås erbjuder vi konferensrum som gör ert möte både enklare och härligare. Tillsammans kan vi även hitta lösningar på övriga destinationer – fråga oss för mer information.

Smartaste boendet när ni vill bo tillsammans

Fördelarna med Smart Stay är många. Hos oss bor ni flera personer i samma stuga och har samtidigt tillgång till våra stora servicehus med gemensamma kök och väl tilltagna umgängesytor. Många stugor har även fullt utrustade kök där ni smidigt förbereder er egen frukost, lunch eller middag. Vi har även hotellrum där ni bor bekvämt.

Fler fördelar

  • Ett prisläge de flesta hotell inte kan mäta sig med
  • Parkering direkt utanför dörren
  • Nära naturen och motionsområden
  • Stora utomhusytor för träning, tävling och lek
  • Hundvänligt
  • Citynära
  • Goda kommunikationer

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka? Kontakta oss på info@smartstay.se eller ring oss direkt på 010-2282101.

Håll dig uppdaterad om Smart Stay

Laddar